| our brochure: | weddings brochure:
Πολιτική Απορρήτου Hemera Holiday Home Villa in Santorini

Πολιτική Απορρήτου και ενημερωτικό σημείωμα σχετικά με την επεξεργασία προσωπικών δεδομένων

(Τελευταία Ενημέρωση: 20.06.2020)

Η Πολιτική μας για την προστασία προσωπικών δεδομένων επικαιροποιήθηκε για τελευταία φορά και δημοσιεύτηκε το Δεκέμβριο του 2018.

Καθορίζει τους όρους προστασίας Απορρήτου στον ιστότοπό μας και στους  πιθανούς μελλοντικούς υποτομείς και τις συναφείς διαδικτυακές εφαρμογές και εφαρμογές  για φορητές συσκευές (συλλογικά, "ιστότοπος").

Σας ενημερώνουμε ότι συμμορφωνόμαστε με το πλαίσιο προστασίας των φυσικών προσώπων όσον αφορά στην επεξεργασία δεδομένων προσωπικού χαρακτήρα, όπως ορίζει ο νέος Γενικός Κανονισμός (ΕΕ) 2016/679 του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου. Σεβόμαστε την ιδιωτικότητα κάθε ατόμου που επισκέπτεται τα ακίνητά μας και / ή χρησιμοποιεί τον ιστότοπό μας και πιθανούς μελλοντικούς του υποτομείς (subdomains), διαδικτυακές εφαρμογές ή εφαρμογές των εφαρμογών για φορητές συσκευές.

Η παρούσα Πολιτική Απορρήτου εξηγεί πώς Διατηρούμε το δικαίωμα να συλλέγονται και χρησιμοποιούνται από εμάς οι πληροφορίες που μας παρέχετε και τα δικαιώματά σας σε σχέση με αυτές τις πληροφορίες.

Παρακαλούμε να διαβάσετε προσεκτικά την παρούσα Πολιτική Απορρήτου. Η χρήση των ηλεκτρονικών μας υπηρεσιών από εσάς  ή η παροχή πληροφοριών σας προϋποθέτει ότι λάβατε γνώση των  όρων της Πολιτικής Απορρήτου. Παρακαλούμε μην μας στείλετε καμία από τις πληροφορίες σας στην περίπτωση που δεν επιθυμείτε αυτές να χρησιμοποιηθούν με τους τρόπους που περιγράφονται στην παρούσα Πολιτική Απορρήτου.

1. Πληροφορίες που συλλέγουμε

α.  Οικειοθελώς κατατιθέμενες πληροφορίες
Θα συλλέγουμε και θα επεξεργαζόμαστε πληροφορίες σχετικά με εσάς εφόσον μας παρέχετε οικειοθελώς τέτοιες πληροφορίες:

• συμπληρώνοντας μια φόρμα στην ιστοσελίδα μας.

• συμπληρώνοντας μια φυσική κάρτα εγγραφής.

• επικοινωνώντας μαζί μας τηλεφωνικά ή δια ζώσης.

• αποστέλλοντας σε εμάς επιστολή, μήνυμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου ή μήνυμα μέσω κόμβων κοινωνικής δικτύωσης.

• εγγραφόμενοι σε κάποια ηλεκτρονική υπηρεσία μας (π.χ. ενημερωτικό δελτίο / newsletter, blog ή ως ακόλουθοί μας σε μέσα κοινωνικής δικτύωσης).

• αιτούμενοι πληροφορίες προώθησης από εμάς (π.χ. πληροφορίες σχετικά με κάποιο από τα προϊόντα ή τις υπηρεσίες μας, συμπεριλαμβανομένων δωροεπιταγών).

• συμμετέχοντας σε έρευνες, διαγωνισμούς ή κληρώσεις βραβείων ή

• συνεισφέροντάς μας περιεχόμενο

Οι τύποι πληροφοριών που διατηρούμε το δικαίωμα να λαμβάνουμε περιλαμβάνουν:

• το ονοματεπώνυμό σας, το φύλο, τα στοιχεία επικοινωνίας για την οικεία και την εργασία σας, τον επαγγελματικό σας τίτλο, τη διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου, τον αριθμό τηλεφώνου, την ημερομηνία και τον τόπο γέννησης, την εθνικότητα.

• λεπτομέρειες ενδεχομένως να μας παράσχετε σχετικές με αλλεργίες σας, διατροφικές σας απαιτήσεις ή και ιδιαίτερα αιτήματά σας (π.χ. σχετικά με κάποια αναπηρία).

• πληροφορίες διαβατηρίου ή και βίζας, πληροφορίες πληρωμών, ιστορικό ταξιδιών και λεπτομέρειες των συνταξιδιωτών.

• ημερομηνίες της διαμονής σας και των σχετικών χρεώσεων.

• πληροφορίες παραγγελιών ή παραδόσεων προϊόντων ή υπηρεσιών.

• κριτικές και απόψεις σχετικά με την επωνυμία, τα προϊόντα και τις υπηρεσίες μας ή

• πληροφορίες που λαμβάνουμε σχετικά με εσάς από τρίτους, μέσω των οποίων έχετε κάνει κράτηση.

Δε συλλέγουμε «ευαίσθητες πληροφορίες» (πληροφορίες σχετικές με τη φυλετική ή εθνοτική καταγωγή, τις πολιτικές απόψεις, τη θρησκεία ή άλλες πεποιθήσεις, την υγεία, την ποινική υπόσταση ή την ιδιότητα μέλους συνδικαλιστικών οργανώσεων), εκτός εάν παρέχονται οικειοθελώς από εσάς.

Διατηρούμε το δικαίωμα να χρησιμοποιήσουμε ιατρικά ή άλλα ευαίσθητα δεδομένα που παρέχονται από εσάς για την καλύτερη εξυπηρέτηση και κάλυψη των αναγκών σας (αλλά σε καμία περίπτωση δε θα επεξεργαστούμε οποιαδήποτε ευαίσθητα δεδομένα για σκοπούς μάρκετινγκ ή / και profiling). Τέτοιες ευαίσθητες πληροφορίες μοιράζονται μόνο με τους τρίτους παρόχους μας -οι οποίοι ενεργούν ως επεξεργαστές δεδομένων- με σκοπό την παροχή των υπηρεσιών που ζητάτε. Τέτοια ιδιαίτερα αιτήματα ή ενημερώσεις από την πλευρά σας  προϋποθέτουν τη συμφωνία σας να μοιραστείτε μαζί μας τις πληροφορίες σας με τον προαναφερόμενο τρόπο.

Προσθήκη COVID-19:
Καταγράφονται ονοματεπώνυμο, εθνικότητα, ημερομηνίες άφιξης & αναχώρησης, διεύθνση, e-mail και τηλέφωνο επικοινωνίας για κάθε επισκέπτη ή μέλος του προσωπικού που εισέρχεται στη Βίλα, σύμφωνα με την κείμενη νομοθεσία για τον περιορισμό της πανδημίας COVID-19 και με σκοπό τη διευκόλυνση της ιχνηλάτησης πιθανού κρούσματος που ενδέχεται να ταυτοποιηθεί εκ των υστέρων.  Τα ταυτοποιημένα κρούσματα καταγράφονται στο ειδικό Βιβλιο Συμβάντων COVID-19, όπως προβλέπεται από την κείμενη νομοθεσία.

Αυτοματοποιημένες πληροφορίες

Επισκεπτόμενοι τον ιστότοπό μας, διατηρούμε το δικαίωμα να συλλέξουμε επιπλέον ορισμένες πληροφορίες μέσω της χρήσης "cookies" και άλλων αυτοματοποιημένων μέσων. Τα cookies είναι μικρά κομμάτια πληροφοριών- δεδομένων που αποθηκεύονται από το πρόγραμμα περιήγησης στο σκληρό δίσκο του υπολογιστή σας. Τα δεδομένα αυτά ενδέχεται να περιλαμβάνουν τις ακόλουθες πληροφορίες:

• ημερομηνία και ώρα

• αρχική διεύθυνση IP

• όνομα τομέα (domain name)

• τύπο προγράμματος περιήγησης και λειτουργικού συστήματος που χρησιμοποιείται (εάν παρέχεται από το πρόγραμμα περιήγησης).

• διεύθυνση URL της σελίδας υποβολής (εφόσον παρέχεται από το πρόγραμμα περιήγησης)

• αντικείμενο που αιτήθηκε

• κατάσταση ολοκλήρωσης αιτήματος

• γεωγραφική θέση ή

• γλωσσικές προτιμήσεις.

2. Σκοπός

Τυπικά οι πληροφορίες αυτές θα χρησιμοποιούνται και θα υπόκεινται σε επεξεργασία από εμάς προκειμένου να:

• βοηθηθούμε στη δημιουργίας περιεχομένου σχετικού με τους επισκέπτες μας

• βελτιώσουμε τους ιστοτόπους, τις ιστοσελίδες και τις σελίδες κοινωνικών δικτύων και να διασφαλίσουμε ότι το περιεχόμενο σε αυτά παρουσιάζεται με τον πιο αποτελεσματικό τρόπο για εσάς

• σας παρέχουμε πληροφορίες, προϊόντα ή υπηρεσίες που ζητάτε από εμάς ή που πιστεύουμε ότι ενδέχεται να σας ενδιαφέρουν

• αξιολογήσετε βοηθώντας μας να κατανοήσουμε γενικές τάσεις και πρότυπα που σχετίζονται με την επιχείρησή μας

• προβλέπουμε την ασφάλεια και την προστασία των φιλοξενούμενων και επισκεπτών μας

• διαχειριστούμε τη γενική τήρηση αρχείων

• να συντάξουμε ανώνυμα συγκεντρωτικά στατιστικά στοιχεία που θα μας επιτρέψουν να κατανοήσουμε πώς χρησιμοποιούν οι χρήστες τους ιστότοπούς μας, ώστε να βοηθηθούμε στη βελτίωση της δομής τους

• σας επιτραπεί  η πραγματοποίηση κρατήσεων, η αγορά δωροκαρτών και η ολοκλήρωση συναλλαγών

• πληρούμε τις νομικές ή / και κανονιστικές απαιτήσεις

• παρέχουμε τα προϊόντα ή τις υπηρεσίες που ζητάτε από εμάς και

• βελτιώσουμε τα προϊόντα και τις υπηρεσίες μας και να διασφαλίσουμε ότι τα προϊόντα και οι υπηρεσίες μας σας ενδιαφέρουν.

Διατηρούμε το δικαίωμα να επεξεργαστούμε τα προσωπικά σας στοιχεία τόσο με αυτοματοποιημένα όσο και μη αυτόματα μέσα. Διατηρούμε το δικαίωμα να χρησιμοποιήσουμε τις πληροφορίες σας με άλλους τρόπους, για τους οποίους παρέχουμε συγκεκριμένη ειδοποίηση κατά τη στιγμή της συλλογής.

3. Κοινή χρήση πληροφοριών

Δεν πωλούμε, δεν αποκαλύπτουμε με άλλο τρόπο ή δεν μοιραζόμαστε πληροφορίες που συλλέγουμε και διατηρούμε για εσάς, εκτός από τις περιπτώσεις που περιγράφονται στην παρούσα Πολιτική Απορρήτου. Μπορούμε να μοιραστούμε πληροφορίες με παρόχους υπηρεσιών που εκτελούν λειτουργίες και υπηρεσίες για λογαριασμό μας. Αυτά τα τρίτα μέρη θα διορίζονται ως επεξεργαστές δεδομένων και θα τους παρέχονται μόνο οι πληροφορίες που είναι απαραίτητες για την εκτέλεση των υπηρεσιών για λογαριασμό μας, δεν έχουν ωστόσο εξουσιοδότηση να χρησιμοποιούν αυτές τις πληροφορίες για οποιονδήποτε άλλο σκοπό. Ενδέχεται να αποκαλύψουμε πληροφορίες σχετικά με εσάς, εάν μας απαιτηθεί βάσει νόμου ή νομικών διαδικασιών ή σε απάντηση αιτήματος αρχών επιβολής του νόμου ή άλλων κυβερνητικών αξιωματούχων. Διατηρούμε το δικαίωμα να μεταφέρουμε πληροφορίες σχετικά με εσάς σε περίπτωση που πωλήσουμε ή μεταβιβάσουμε το σύνολο ή μέρος της επιχείρησης ή των στοιχείων ενεργητικού μας, σύμφωνα με την ισχύουσα νομοθεσία. Σε περίπτωση που πραγματοποιηθεί μια τέτοια πώληση ή μεταβίβαση, θα καταβάλουμε εύλογες προσπάθειες για να κατευθύνουμε τον εκδοχέα να χρησιμοποιήσει τις πληροφορίες που μας έχετε παράσχει κατά τρόπο συμβατό με την Πολιτική Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων. Μετά από μια τέτοια πώληση ή μεταβίβαση, μπορείτε να επικοινωνήσετε με την οντότητα, στην οποία μεταφέραμε τις πληροφορίες σας με τυχόν ερωτήσεις σχετικά με την επεξεργασία των πληροφοριών αυτών.

4. Τα δικαιώματά σας

Έχετε ορισμένα δικαιώματα στις πληροφορίες που επεξεργαζόμαστε σχετικά με σας, όπως προβλέπεται ρητά από τον ισχύοντα νόμο. Μπορείτε να ζητήσετε πρόσβαση σε ένα αντίγραφο των πληροφοριών που διατηρούμε για εσάς, να ενημερώσετε, να αποσύρετε, να τροποποιήσετε ή να διορθώσετε τις πληροφορίες και, σε ορισμένες περιπτώσεις, μπορείτε να αντικρούσετε τη χρήση των πληροφοριών σας. Έχετε επιπλέον το δικαίωμα να αιτηθείτε από εμάς να σταματήσετε να στέλνουμε μηνύματα μάρκετινγκ, είτε με ηλεκτρονικό ταχυδρομείο είτε με άλλο τρόπο. Για να ασκήσετε αυτά τα δικαιώματα ή να υποβάλλετε μια καταγγελία ή να υποβάλετε μια ερώτηση σχετικά με τις πρακτικές προστασίας προσωπικών δεδομένων, επικοινωνήστε μαζί μας. Θα βρείτε τα στοιχεία επικοινωνίας μας στο τέλος της παρούσας Πολιτικής. Για να προστατεύσουμε το απόρρητό σας και να διατηρήσουμε την ασφάλεια, ενδέχεται να λάβουμε μέτρα για να επαληθεύσουμε την ταυτότητά σας προτού προβούμε σε οποιαδήποτε ενέργεια. Σημειωτέον ότι εάν αυτό-εξαιρεθείτε όπως περιγράφεται παραπάνω, δε θα μπορέσουμε να καταργήσουμε τις πληροφορίες σας από τις βάσεις δεδομένων τρίτων, σ τους οποίους τις έχουμε ήδη κοινοποιήσει με τη συγκατάθεσή σας. Θα πρέπει να επικοινωνήσετε με αυτά τα τρίτα μέρη για να εξαιρεθείτε άμεσα.

5. Μεταφορές δεδομένων

Διατηρούμε το δικαίωμα να μεταφέρουμε και να αποθηκεύουμε τις πληροφορίες που συλλέγουμε σχετικά με εσάς σε χώρες εκτός της χώρας στην οποία συλλέχθηκαν αρχικά οι πληροφορίες, συμπεριλαμβανομένων των Ηνωμένων Πολιτειών, του Καναδά ή άλλων προορισμών εκτός του Ευρωπαϊκού Οικονομικού Χώρου (ΕΟΧ). Αυτές οι χώρες ενδέχεται να μην έχουν τους ίδιους νόμους προστασίας δεδομένων με τη χώρα στην οποία παρείχατε τις πληροφορίες. Κατά τη μεταφορά των πληροφοριών σας σε άλλες χώρες, θα προστατεύσουμε τις πληροφορίες που περιγράφονται στην παρούσα Πολιτική Απορρήτου συμμορφούμενοι με τις ισχύουσες νομικές απαιτήσεις παρέχοντας επαρκή προστασία για τη μεταφορά πληροφοριών σε χώρες εκτός του ΕΟΧ. Υποβάλλοντας τις πληροφορίες σας σε εμάς, συμφωνείτε με αυτή τη μεταφορά, αποθήκευση και επεξεργασία.

6. Ασφάλεια

Λαμβάνουμε πολύ σοβαρά υπόψη την ασφάλεια πληροφοριών και συστημάτων και προσπαθούμε να συμμορφωνόμαστε με τις υποχρεώσεις μας ανά πάσα στιγμή. Ωστόσο, καμία μετάδοση μέσω διαδικτύου ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου δεν προστατεύεται ποτέ πλήρως ή δεν παρουσιάζει σφάλματα. Για παράδειγμα, το ηλεκτρονικό ταχυδρομείο που αποστέλλεται προς ή από τον ιστότοπο ενδέχεται να μην προστατεύεται. Πρέπει να λάβετε μοναδική φροντίδα για να αποφασίσετε ποιες πληροφορίες θα μας στείλετε μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου. Για τη δική σας προστασία, σας ενθαρρύνουμε να μην συμπεριλάβετε ευαίσθητα προσωπικά στοιχεία, πιστωτικές κάρτες ή παρόμοια δεδομένα σε οποιοδήποτε e-mail που μας αποστείλετε προς εμάς ή το προσωπικό μας.

7. Διατήρηση δεδομένων

Διατηρούμε τις πληροφορίες σας μόνο για όσο χρονικό διάστημα απαιτείται για την εκπλήρωση των σκοπών, για τους οποίους συλλέγονται, εκτός αν ορίζεται διαφορετικά από το νόμο. Το χρονικό διάστημα που κρατάμε τις πληροφορίες σας ποικίλλει ανάλογα με τις υποχρεώσεις που πρέπει να πληρούνται.

8. Σύνδεσμοι με άλλους δικτυακούς τόπους

Οι ιστότοποί μας ενδέχεται να παρέχουν συνδέσμους ή να περιλαμβάνουν συνδέσμους από άλλους ιστότοπους για την ευκολία και την πληροφόρησή σας. Αυτές οι ιστοσελίδες λειτουργούν ανεξάρτητα από εμάς. Χρησιμοποιείτε τέτοιους συνδεδεμένους ιστότοπους με δική σας ευθύνη. Αυτοί οι ιστότοποι δεν υπόκεινται στην παρούσα Πολιτική Απορρήτου. Οι συνδεδεμένοι ιστότοποι ενδέχεται να έχουν τις δικές τους Πολιτικές Απορρήτου, τις οποίες σας προτείνουμε να ελέγξετε. Στο βαθμό που οι συνδεδεμένοι ιστότοποι που επισκέπτεστε δεν ανήκουν ή ελέγχονται από εμάς, δεν είμαστε υπεύθυνοι για το περιεχόμενό τους, οποιαδήποτε χρήση των ιστότοπων ή τις πρακτικές απορρήτου που εφαρμόζουν.

9. Cookies

Η πρόσβαση σε αυτόν τον ιστότοπο συνεπάγεται τη χρήση cookies, παρά το γεγονός ότι θα λειτουργούσε και χωρίς αυτά. Χρησιμοποιούμε cookies και παρόμοιες τεχνολογίες παρακολούθησης, όπως pixels και web beacons, για να συλλέγουμε πληροφορίες για τους επισκέπτες στους ιστότοπούς μας (καθώς μας επιτρέπουν να βελτιώνουμε τους ιστότοπούς μας και να παρέχουμε μια καλύτερη και πιο εξατομικευμένη υπηρεσία). Σημειωτέον ότι δεν συλλέγουμε προσωπικές πληροφορίες με τη χρήση cookies και δεν εγκαθιστούμε καμία εφαρμογή στη συσκευή σας με τη χρήση τους. Ο μόνος τρόπος με τον οποίο τα προσωπικά στοιχεία ενός χρήστη μπορούν να συμπεριληφθούν σε ένα αρχείο cookies είναι αν ο χρήστης προμηθεύσει προσωπικά αυτές τις πληροφορίες στον διακομιστή. Όταν αποκτάτε πρόσβαση στους ιστοτόπους μας, θα λάβετε μια ξεκάθαρη ειδοποίηση που θα σας ενημερώνει ότι ο ιστότοπος που επισκέπτεστε σκοπεύει να χρησιμοποιήσει τα cookies και ότι: i. συνεχίζοντας να χρησιμοποιείτε τον ιστότοπο, συγκατατίθεστε στη χρήση τους. ή ii. πρέπει να κάνετε κλικ σε ένα πλαίσιο "Αποδέχομαι" για να τοποθετηθούν τα cookies.

Εκτός από την περίπτωση που έχετε προσαρμόσει τις ρυθμίσεις του προγράμματος περιήγησής σας έτσι ώστε να απορρίψει τα cookies από τους ιστοτόπους μας, το σύστημά μας θα εκδώσει cookies. Τα περισσότερα προγράμματα περιήγησης θα σας ενημερώσουν για το πώς θα σταματήσετε την αποδοχή νέων cookies, για τον τρόπο ειδοποίησης όταν λάβετε ένα νέο cookies και για τον τρόπο απενεργοποίησης των υφιστάμενων cookies. Μπορείτε να μάθετε πώς να το κάνετε αυτό για το πρόγραμμα περιήγησης που χρησιμοποιείτε κάνοντας κλικ στο "βοήθεια" στο μενού του προγράμματος περιήγησης ή επισκεπτόμενοι την ιστοσελίδα www.allaboutcookies.org, www.youronlinechoices.eu. Σημειώνεται ωστόσο, ότι χωρίς τα cookies μπορεί να μην μπορείτε να επωφεληθείτε πλήρως από όλες τις λειτουργίες των ιστοτόπων μας.

Τι είναι ένα cookie;

Ένα cookie είναι ένα μικρό κομμάτι δεδομένων που ένας ιστότοπος ζητάει από το πρόγραμμα περιήγησής σας να αποθηκεύεται στον υπολογιστή ή την κινητή συσκευή σας. Το cookie επιτρέπει στον ιστότοπο να "θυμάται" τις ενέργειες ή τις προτιμήσεις σας με την πάροδο του χρόνου και γενικά να βελτιώνει την εμπειρία του χρήστη. Μπορεί επίσης να σας βοηθήσει να διασφαλίσετε ότι οι διαφημίσεις που βλέπετε στο διαδίκτυο είναι πιο σχετικές με εσάς και τα ενδιαφέροντά σας.

Διατηρούμε το δικαίωμα αυτός ο ιστότοπος να χρησιμοποιεί cookies

Ένας κατάλογος με όλα τα είδη cookies που ενδέχεται να χρησιμοποιηθούν στον ιστότοπο ανά κατηγορία παρουσιάζεται παρακάτω.

- Cookies περιόδου σύνδεσης (Session cookies): Τα cookies περιόδου σύνδεσης διαρκούν μόνο κατά τη διάρκεια της επίσκεψής σας και διαγράφονται όταν κλείσετε το πρόγραμμα περιήγησής σας. Διευκολύνουν διάφορες εργασίες, όπως να επιτρέπουν σε έναν ιστότοπο να αναγνωρίσει ότι ένας χρήστης με μία συγκεκριμένη συσκευή πλοηγείται από μια σελίδα σε άλλη, να υποστηρίζουν την ασφάλεια του ιστοτόπου ή τις βασικές του λειτουργίες.

- Μόνιμα (persistent) cookies: Τα μόνιμα cookies διαρκούν αφού κλείσετε το πρόγραμμα περιήγησης και επιτρέπετε σε έναν ιστότοπο να θυμάται τις ενέργειες και τις προτιμήσεις σας. Μερικές φορές τα μόνιμα cookies χρησιμοποιούνται από ιστότοπους για την παροχή στοχευμένης διαφήμισης βάσει του ιστορικού περιήγησης της συσκευής. Χρησιμοποιούμε μόνιμα cookies για να μας επιτρέψει να αναλύσουμε την επισκεψιμότητα στον ιστότοπό μας. Αυτά τα cookies μας βοηθούν να κατανοήσουμε πώς φτάνουν οι πελάτες σε αυτόν και πώς τον χρησιμοποιούν με σκοπό να βελτιώσουμε τη συνολική υπηρεσία.

- Βασικά (essential) cookies: Τα βασικά cookies σας επιτρέπουν να μετακινείστε στον ιστότοπο, να χρησιμοποιείτε τις δυνατότητές του και να διασφαλίζεται η ασφάλεια της εμπειρίας σας. Χωρίς αυτά τα cookies διαδικτυακές υπηρεσίες για τις οποίες αιτηθήκατε, όπως η υποβολή αίτησης για προϊόντα ή / και η διαχείριση του λογαριασμού σας, δεν μπορούν να παρασχεθούν. Αυτά τα cookies δεν συλλέγουν πληροφορίες σχετικά με εσάς για σκοπούς μάρκετινγκ.

- Cookies απόδοσης (Performance cookies): Αυτά τα cookies συλλέγουν πληροφορίες σχετικά με τον τρόπο με τον οποίο οι επισκέπτες χρησιμοποιούν έναν ιστότοπο, για παράδειγμα ποιες σελίδες επισκέπτονται οι επισκέπτες συχνότερα και αν λαμβάνουν μηνύματα σφάλματος από ιστοσελίδες. Όλες οι πληροφορίες που συλλέγουν αυτά τα cookies χρησιμοποιούνται μόνο για να βελτιωθεί η λειτουργία ενός ιστότοπου, η εμπειρία του χρήστη και η βελτιστοποίηση της προβολής μας.

- Cookies λειτουργικότητας (Functionality cookies): Αυτά τα cookies επιτρέπουν στον ιστότοπο να θυμάται τις επιλογές που κάνετε (όπως το όνομα χρήστη σας). Οι πληροφορίες που συλλέγουν αυτά τα cookies είναι ανώνυμες (δηλ. δεν περιέχουν το όνομα, τη διεύθυνση κ.λπ.) και δεν παρακολουθούν τη δραστηριότητα περιήγησής σας σε άλλους ιστότοπους.

- Cookies στόχευσης (Targeting cookies): Τα cookies αυτά συλλέγουν διάφορα στοιχεία σχετικά με τις συνήθειες περιήγησής σας. Τοποθετούνται συνήθως από διαφημιστικά δίκτυα τρίτων. Θυμούνται ότι επισκεφθήκατε έναν ιστότοπο και οι πληροφορίες αυτές μοιράζονται με άλλους οργανισμούς, όπως εκδότες πολυμέσων. Οι οργανισμοί αυτοί τα χρησιμοποιούν για να σας προσφέρουν στοχευμένες διαφημίσεις , όσο το δυνατό πιο σχετικές με εσάς και τα ενδιαφέροντά σας.

- Cookies τρίτων μερών: Λάβετε υπόψη ότι τρίτα μέρη (συμπεριλαμβανομένων, για παράδειγμα, διαφημιστικών δικτύων, δικτύων κοινωνικών μέσων ενημέρωσης και παρόχων εξωτερικών υπηρεσιών, όπως υπηρεσίες ανάλυσης επισκεψιμότητας ιστού) μπορούν επίσης να χρησιμοποιούν cookies, στα οποία δεν έχουμε κανέναν έλεγχο. Αυτά ενδέχεται να είναι cookies απόδοσης ή cookie στόχευσης. Συνιστούμε να ελέγξετε τις σχετικές Πολιτικές Απορρήτου του εκάστοτε τρίτου μέρους για πληροφορίες σχετικά με τυχόν cookies που μπορούν να χρησιμοποιηθούν.

Χρήση των ρυθμίσεων του προγράμματος περιήγησης για τη διαχείριση των cookies.

Το μενού Βοήθεια στη γραμμή μενού των περισσότερων φυλλομετρητών περιέχει οδηγίες για το πώς μπορείτε να αποτρέψετε το πρόγραμμα περιήγησής σας από την αποδοχή νέων cookies, για τον τρόπο διαγραφής των cookies, τον τρόπο με τον οποίο το πρόγραμμα περιήγησης θα σας ειδοποιήσει όταν λάβετε ένα νέο cookie και πώς μπορείτε να απενεργοποιήσετε τα cookies εντελώς. Μπορείτε επίσης να απενεργοποιήσετε ή να διαγράψετε παρόμοια δεδομένα που χρησιμοποιούνται από τα πρόσθετα των προγραμμάτων περιήγησης, όπως τα cookies Flash, αλλάζοντας τις ρυθμίσεις του πρόσθετου ή επισκεπτόμενοι την ιστοσελίδα του κατασκευαστή του. Ωστόσο, επειδή τα cookies σας επιτρέπουν να επωφεληθείτε από ορισμένες από τις βασικές λειτουργίες της Ιστοσελίδας, σας συνιστούμε να τα αφήσετε ενεργοποιημένα.

10. Ενημερώσεις Πολιτικής Απορρήτου

Διατηρούμε το δικαίωμα να τροποποιήσουμε την παρούσα Πολιτική Απορρήτου ανά πάσα στιγμή. Ενδείκνυται  να εξετάζετε την Πολιτική Απορρήτου ανά διαστήματα. Αν προβούμε σε ουσιαστικές αλλαγές σ την παρούσα Πολιτική, ενδέχεται να σας ειδοποιήσουμε μέσω του ιστοτόπου μας, με μια ανάρτηση ιστολογίου, μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου ή με οποιαδήποτε μέθοδο που κατά την κρίση μας θα καθορίσουμε. Επιπλέον, θα αλλάξει η ημερομηνία "Τελευταία ενημέρωση" στην αρχή της παρούσας Πολιτικής Απορρήτου. Οποιεσδήποτε αλλαγές θα έχουμε πραγματοποιήσει για την Πολιτική Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων θα ισχύουν από την τελευταία αυτή  ημερομηνία ενημέρωσης και αντικαθιστούν όλες τις προηγούμενες Πολιτικές Απορρήτου.

11. Πώς να επικοινωνήσετε μαζί μας

Εάν έχετε οποιεσδήποτε ερωτήσεις ή σχόλια σχετικά με την παρούσα Πολιτική Απορρήτου, ή τη χρήση cookies, ή αν θέλετε να ενημερώσουμε τις πληροφορίες που έχουμε σχετικά με εσάς ή τις προτιμήσεις σας ή να ασκήσετε τα δικαιώματά σας για πρόσβαση, διόρθωση, κλείδωμα ή διαγραφή, επικοινωνήστε μαζί μας μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου στη διεύθυνση: hemeraholidayhome@gmail.com