Καλωσήρθατε στο Hemera Holiday Home Villa in Santorini

Καλωσήρθατε στο Hemera Holiday Home Villa στην Σαντορινη

Δεδομένου ότι ο Κωρονοϊός έχει χαρακτηριστεί παγκόσμια πανδημία, όλα τα ελληνικά εποχιακά καταλύματα θα παραμείνουν προσωρινά κλειστά έως τις 30.04.2020 σύμφωνα με τη νομοθεσία μέτρων πρόληψης της εξάπλωσης του ιού. Η υγεία και η ασφάλεια είναι προφανώς πλέον η πρώτη προτεραιότητα για όλους. Είναι σίγουρο ότι δεν μπορούμε να θεραπεύσουμε τον ιό, μπορούμε ωστόσο να σας παρέχουμε προτάσεις για μία μοναδική εμπειρία από τη διαμονή σας και από το νησί μας.
Μέχρι τότε, μείνετε ασφαλείς!

Στη διάθεσή σας
Hemera Holiday Home villa, Σαντορίνη

Σαντορίνη, ένα μοναδικό νησί

Είναι ίσως το πιο συναρπαστικό και πιο πολυσυζητημένο νησί στην Ελλάδα, στο Αιγαίο Πέλαγος.

Μόνο το όνομα του νησιού είναι αρκετό για να ξεδιπλώσει στο μυαλό ευχάριστες έννοιες, ηφαιστειακό τοπίο, μαύρες, λευκές και κόκκινες παραλίες, κατάλευκα σπίτια, βεράντες με πανοραμική θέα, το εκπληκτικό ηλιοβασίλεμα, ξέφρενη διασκέδαση.

Η γη της λάβας

Όλα τα παραπάνω, σε συνδυασμό με απομεινάρια μιας τεράστιας ηφαιστειακής έκρηξης που κατέστρεψε τον πρώτο πολιτισμό του νησιού και το μετέτρεψε από μια μάζα της γης σε πολλές, δικαιολογούν την μοναδικότητα του. Αυτά που απόμειναν, είναι η Θήρα (Σαντορίνη), η Θηρασιά, το Ασπρονήσι, η Παλαιά και η Νέα Καμένη (το ηφαίστειο στη μέση).

Όροι & Πολιικές Κράτησης >>

×

Did you see our offers?

Check out our 15% discount or 5-nights special offers, or use your Promo Code as former Guest.